New Step by Step Map For خواص درمانی عناب خشک

عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث می‌شود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوه‌ی پر خاصیت نسبت داده می‌شود، آرامش در هنگام خواب است.

شما فقط با میوه خیلی کوچک گردی روبه رو هستید که یا روی درختچه‌ها رشد می‌کنند یا به صورت درخت دیده می‌شود. خواص عناب درواقع در همین ابعاد کوچک سرخ رنگ، پنهان شده است.

به همین دلیل در این مقاله سلامت ماگرتا تصمیم گرفتیم تا خواص عناب را برای شما بازگو کنیم تا بتوانید با آن‌ها بیشتری آشنا شوید و همچنین این خواص را به دیگران نیز بگویید تا آن‌ها نیز از این میوه بسیار سالم و مغذی استفاده کنند و از آن غافل نشوند.

خاصیت عناب به زنان باردار کمک می‌کند که دوران بارداری راحت‌تری را سپری کنند. کاهش دردهای عضلانی، گرفتگی عضلات و ماهیچه‌ها، کاهش دردهای استخوانی مانند درد لگن، کاهش استرس و اضطراب، تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین، تقویت پوست مادر و جلوگیری از ریزش مو ناشی از کمبود مواد مغذی در بدن، تنظیم فشارخون و تقویت مغز جنین از فوایدی است که مصرف عناب در دوران بارداری زنان به همراه دارد.

عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماری‌های ریوی مفید است.

از آشپزی گرفته تا مصارف دارویی راه‌های زیادی برای استفاده مردم از عناب عناب چه خواصی دارد در سراسر جهان وجود دارد. در اینجا خلاصه‌ای از مهمترین کاربردهای آن آورده شده است:

عناب خشک اما بسیار مقاوم‌تر است و اگر در جای مناسب (خشک و تاریک) نگهداری شود چندین ماه سالم می‌ماند.

حالا که در مورد خواص و مضرات عناب خشک بیشتر می‌دانید وقت آن است در مورد خواص و طبع عناب خشک در طب سنتی هم بدانید.

خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچه‌ای متوسط است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکلی دارد که در زمستان می‌ریزند.

مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایین‌تر اضطراب را کاهش می‌دهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرام‌بخشی دارد.

مطالعات بیان می کنند که این میوه می تواند یک کاندید بالقوه در درمان بیماری های عصبی باشد.عناب همچنین ممکن است عملکرد آستروسیت هایی را که مسئول محافظت از نورون ها هستند، بهبود بخشد.

بنابراین حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.

علاوه بر این، پلی‌ساکاریدهای عناب می‌توانند با مکانیسم‌های مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلول‌های توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلول‌های تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضد‌سرطانی از خود نشان دهند.

این میوه کوچک پر از کلسیم و فسفر است که سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *